hälsa & friluftsliv

SKÖNT ATT GÖRA DET SOM FALLER EN IN

Visst är det väl toppen att ha ett antal obokade semesterdagar då man kan göra det som faller en in. Kanske varva avkoppling med saker man vill checka av på den där to do-listan. Igår växlade jag mellan att städa, träna och att sola på balkongen.

Vilken underbar morgon det var idag. Jag sov som klubbad till sju och sen körde jag intervaller i Vattenparken.

Det var alldeles tyst. Så när som på fåglarnas läten. Härlig start på dagen!

Och igår kväll fick jag ett ryck och bakade. Både chokladbiskvier i långpanna och frukostbröd, som jag gräddade nu på morgonen.

Idag verkar det bli en strålande dag och jag ska även idag göra det som faller mig in. Det blir nog lite städning varvat med att sola på balkongen idag också. Vad har ni för er? Jobbar ni eller är ni lediga?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise
  19 juli, 2019 at 10:25

  Hej! Trevlig blogg du har! Kikar in då och då. Allt gott i sommar!

  Hälsningar Louise

 • Reply
  Ulrica
  24 juli, 2019 at 02:04

  Ojoj.. chokladbiskvi i massor.. det är ju såååå gott!!
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.