hälsa & friluftsliv

SMEMESTERN HAR BÖRJAT

Semestern har äntligen börjat. Åtminstone för min del. A jobbar en bit in i nästa vecka också. Han gick upp tidigt. När han pussade mig hej då så somnade jag om och lyckades sova ända till sju!

Semestern har börjat
Semestern har börjat

Sen låg jag och tittade i taket en lång stund innan jag gick upp. Tog med mig frukosten och morgontidningen tillbaka till sängen och Nyhetsmorgon. Först vid nio masade jag mig ur sängen.

Plockade och fixade lite innan jag åkte till matbutiken. Sen bytte jag om till träningskläder och drog iväg på en löprunda. Ni som följer mig på Instagram (@gottforsjalen.se ) har kanske sett och hört på stories hur fridfullt och härligt det kan vara trots att det är mitt i stan!

Så vackert! Rakt upp och ner från naturen.

Och här då! Så coola!

Förenat nöje med nöje. Alltså nöjet att plocka ängsblommor och nöjet att löpträna! Eller förenat nytta med nytta. Gott för själen (nyttigt) att ha blommor på bordet och nyttigt att träna! Eller både nyttigt och nöj’igt!

Nu får vi se vad jag hittar på resten av den första lediga dagen!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  18 juli, 2019 at 05:53

  Låter som en perfekt start på semestern och på dagen!
  Underbara bilder du bjuder på!
  Kram och njut nu av din semester!
  /Maria

 • Reply
  Ulrica
  24 juli, 2019 at 02:01

  Du kan verkligen sprida livsglädje i din blogg :). Jag blev nästan sugen på att ge mig ut och springa *S*.
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.