hälsa & friluftsliv

MELLIS ÄR VIKTIGT

Mellis är viktigt för mig. Det håller mig uppe.

 

IMG_9246 mellis

Som nu den här veckan då det varit riktigt intensivt på jobbet så räddar melliset mig från totalt haveri igen. Och lunchen förstås. Många sitter med sin kaffekopp vid sidan av datorn och bara kör på. Jag tycker det är viktigt att ta en fikapaus. Dels är det viktigt att fylla på energi med hjälp av frukt, yoghurt, smothie eller nåt sånt och dels att faktiskt ta en paus. Lämnar man arbetsplatsen släpper man ner axlarna, stäpper fokus en stund och andas. Det var ju inte så lämpligt att skriva just det till den bilden, när datorn är i bakgrunden 🙂 Men det där är hemma och där brukar jag inte vara jättestressad. 🙂

 

IMG_9249 mellis

Youghurt med supergod topping från Renée Voltaire och apelsinjuice får mig att komma på banan igen.

 

IMG_3088

Jag stupade i säng tidigt igår kväll, slut som artist! Vaknade utvilad och allert. Efter frukost så gjorde jag iordning en sats kalljäst hälsobröd. Det står nu i kylen några timmar och väntar på gräddning ikväll. Sen gick jag till gymmet och körde lite mage och rygg. Ett par halvdåliga mobilbilder får illustrera det 🙂

 

IMG_5774

Idag är det riktigt skönt ute. Lite växlande molnighet och varmt. Det måste bli en liten vandringstur på eftermiddagen.

Sen blir det tidig sänggång ikväll igen för imorgon ska jag upp tidigt. Imorgon ska jag på nåt riktigt kul som jag varit på förut. Jag och  mitt sällskap är riktigt laddade! Mer om det sen 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.