inredning

NYGAMMALT I INREDNINGEN ÄR BRA PÅ FLERA SÄTT

Nygammalt känns som nytt det också, tycker jag.  Det är ju rätt trevligt och smart att återanvända gamla saker i inredningen så att de blir som nya igen. Skönt att kunna spara både tid, pengar och miljö genom att inte slänga och köpa nytt.

Det här lite halvgamla inlägget hittade jag opublicerat. Men vad gör det. Korgen finns fortfarande kvar så jag bjuder på det idag istället!

Den där gamla korgen har hängt med länge. Den var naturfärgad tidigare. Kanske är den gjord av bambu, jag vet inte riktigt. Tyvärr blev den lite fläckig och det gick inte längre att använda den som den var. Jag ställde undan den i väntan på att den skulle få bidra på Återbruket.

Nygammalt i inredningen är bra grejer!

Nygammalt i inredningen är bra grejer!

Sen kom jag på att jag ju kunde testa att spraya den med mattsvart färg eftersom vi ändå skulle spraya lite annat hos A.

Designen på korgen gör den ju inte direkt optimal att spraya, om man säger så. Men vi höll för med både en täckskiva och A3-papper för att det inte skulle flyga alltför mycket färg genom hålen och ut i rummet.

Och resultatet blev riktigt bra, tycker jag. Där får den stå och pryda sin plats. Undrar om den uppskattar sällskapet av blomma, ljus, andra inredningsdetaljer och en soft Spotify-lista 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  18 augusti, 2019 at 09:38

  Det blev ju toppen! Sprayfärg är kul att förnya med!
  Kram/Maria

 • Reply
  Linnéa Alpsten
  19 augusti, 2019 at 03:04

  Det blev ju superbra! Perfekt att man kan göra något gammalt nytt, den passar också in väldigt bra i rummet 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.