livet

DET BLIR FORT MÖRKT NU

Det blir fort mörkt nu. Håller ni med mig? Jag vet inte, men det känns alltid som att det blir snabbare mörkt på hösten än vad det blir ljust på våren. Kanske är det för att jag lever i förnekelse varje sensommar. Förnekar att sommaren är slut och att hösten är på ingång. Kanske. Och när jag väl ”kvicknar till” så är det liksom kolsvart.

Mörkt eller inte. Idag är det fredag och snart helg. Ikväll blir det lugnt. Imorgon ska vi på kalas hos äldsta sonen i Bromma. Vi ska tydligen bli 15 personer i hans lilla lägenhet. Den lägenhet som han håller på att renovera. Det ska bli spännande att se hur långt han kommit. Och det ska bli spännande att se om vi får plats 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  7 september, 2019 at 09:08

  Mörkt? Det har jag inte tänkt på … Men så längtar jag faktiskt lite till hösten 😉

 • Reply
  mittgodastefinaste
  7 september, 2019 at 09:17

  Ja denna vecka blev det galet mörkt på kvällarna! Jag hänger inte med!!
  Hoppas ni får ett kul kalas!

  Kram Jenny

 • Reply
  ulrica
  11 september, 2019 at 05:00

  Nu är ju jag en höstälskare så nog har jag märkt att det mörknar fort och jag njuter :).
  Hoppas kalaset var jättemysigt!
  KRAM Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.