livet

BLOGGDEJT OCH KÄNDISSPOTTING

Inte varje vecka innehåller en bloggdejt och kändisspotting på samma gång. Inte ens varje månad, hehe. Men den här veckan innehöll faktiskt det.

Jag hade anmält mig till en kurs i Stockholm. När jag ändå är i stan så brukar jag alltid höra av mig till nån och fråga om man har tid och lust med en dejt. Den här gången hade Karin både tid och lust. Det var lite drygt två år sedan vi sågs senast. Då var det en lunch hemma hos mig. Hon har flyttat tillbaka till stockholmsområdet från Enköpingstrakten, och jobbar i storstan, så det blir inte lika lätt att ses längre.

Efter min superspännande (NOT!) kurs om ITP-pensioner så tog jag ett varv på Åhléns och traskade sedan förbi de här fina älgarna i Kungsträdgården och vidare till Östermalm.

Bloggdejt och kändisspotting på Nybrogatan 38
Bloggdejt och kändisspotting på Nybrogatan 38

Karin hade bokat bord på Nybrogatan 38, med samma adress, som är ett av hennes favvoställen. Japp, det var folk som satt ute 🙂

Jag fick den stora äran att sitta i soffan så jag kunde se ut över restaurangen bättre. Det var omtänksamt av henne. Hon menade att hon ändå varit där så många gånger.

Trevlig inredning på denna mysiga lilla restaurang. Där under hyllan syns en del av baren.

På bloggdejt och kändisspotting på Östermalm
På bloggdejt och kändisspotting på Östermalm

Ungefär här, när jag sitter och mumsar på min butternutpumpa med fetaost, så kan det hända att det kom in en kändis. En kändis som eventuellt satt två bord bort. Det är ju inte jättevanligt med kändisar i Enköping så det kan ju hända att jag blev lite exalterad. Men bara lite 🙂

Efter middagen slog vi till på en kopp kaffe och lite sött.

Efter ett par timmar var det dags att skiljas åt igen. Passerade Dramaten påväg tillbaka mot centralen.

Förbi NK och julskyltningen.

Och förbi Sergels torg med mera fin julbelysning.

Jag hade en jättetrevlig kväll tillsammans med Karin och vi har redan bestämt att ses i vår igen. Hon är en sympatisk och klok person. Och hennes blogg innehåller så mycket kreativitet, kloka tankar och fantastiska texter. Jamen hon gör till och med egna silversmycken! Bara det! Titta in ifall ni har lust.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Karin
  29 november, 2019 at 06:30

  Vad härlig du är Lena! Tror bestämt du måste komma till storstaden lite oftare 😉 Tack för fina ord och vad mysigt det var att träffas igen. Vilken tur att vi redan har planen klar för nästa träff. Stor kram

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  30 november, 2019 at 11:47

  Låter som en trevlig kväll! Ska absolut kolla in hennes blogg. Behöver lite ny input i form av trevliga bloggar!
  Kram och fin adventshelg till dig!
  /Maria

 • Reply
  NKs julskyltning - nu och då - Gott för själen
  21 december, 2019 at 08:22

  […] Jag passade på att gå förbi fönstren då jag ändå var i stan på bloggdejt. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.