livet

HAN FÅR TRAUMATISKA UPPLEVELSER AV ATT BO MED MIG

Stackars A. Han får traumatiska upplevelser av att bo med mig, skulle jag tro. I helgen gick vi igenom våra adventslådor och diskuterade kring vilka saker som skulle få vara framme och vilka som passade var.

Svårt det där när man slår ihop två hem. Men det gick hur bra som helst. När vi bestämt vad som skulle vara på vilket ställe var jag ju tvungen att ”prova lite”. Ja ni vet, prova att sätta sakerna på plats. Prova om lampan lyser. Sen kan man ju råka glömma att släcka nån stjärna… 🙂

Sen frågade jag om han ville ha glögg. När ändå ”allt gått åt h….te” när det gäller adventstraditioner så offrade han sig och drack årets glögg med mig. Under tiden vi plockade och drack glögg så satte jag på en spellista som hette Soulful christmas. Jag tyckte inte den var så förskräckligt julig. Jamen, ni vet, såna där låtar med pling-plong-musik blir inte riktigt lika juliga, tycker jag. Men det var det visst. 🙂

Haha, när man är en sån som av princip inte dricker glögg eller plockar fram adventssaker före första advent så kan man lätt få traumatiska upplevelser av att bo med nån som inte alls har såna ”regler”. Ojoj, hur ska det gå!? 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  19 november, 2019 at 01:01

  Men seriöst… vad är det med män och att hålla så fruktansvärt hårt på adventstraditionen??? Jag har mina teorier och kanske jag dryftar de på bloggen snart 😉 =) Min är exakt likadan, nämligen!
  Jag läste ditt inlägg om långa middagar och för det första så är jag så glad för din skull, det är fantastiskt att ha en sådan livskamrat! Och för det andra… håller med dig i allt. Vi är ju precis likadana. Pratar mycket och om allt. Alla ämnen som du räknar upp. Vi lyssnar på varandra och ger varandra feedback. Mest är det nog jag som är P´s coach och bollplank i jobbfrågor som jag faktiskt utan att ha jobbat i ens en liknande bransch kan vara ganska bra på. Förmodligen för att jag är lugn, psykologisk och pedagogisk 😉
  Underbart att ha en människa i sitt liv som betyder allt. Det ska man vara rädd om.
  Kram och ha en fortsatt fin tisdag, nu kikar solen äntligen fram!
  /Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.