livet

GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ 30-ÅRSDAGEN!

Den 30 december blev jag mamma för andra gången. Från första stund var det full rulle samtidigt som du var oerhört gosig och kramig.

Bilden är drygt två år gammal från då jag och sönerna var i New York.

Då du var liten var du inte stilla många sekunder. Alltid full aktivitet. Så fort du stannade och var stilla så somnade du. Och sova var ju tråkigt.

Hos mormor och morfar på landet

Du klättrade högt och lågt. Älskade att skrämma slag på mormor med dina ”konster”.

Denna bild kan vara från julen då du fick crossen i julklapp. Den måste förstås testas direkt!

Och jag vet inte hur många fritidsaktiviteter du provade på. Några av de jag minns är fotboll, tennis, friidrott, hockey, bugg och motocross.

När du var liten var du virrpannan själv. Kunde typ tappa bort dig själv och visste knappt vilken planet du befann dig på. Din 16 månader äldre, och mer ordningsamme, bror blev frustrerad många gånger. Du älskade att reta din fem år yngre lillasyster tills hon blev galen. Jag blir glad över att nu se er syskonkärlek där ni ställer upp för varandra när det gäller!

Du gjorde inte många knop när det gällde skolarbetet. Det behövde du inte eftersom allt fastnade ändå bara av att vara på lektionerna. Nu i vuxen ålder har du benkoll på läget. Är platschef på markentreprenader och ansvarar för många miljoner, ett antal entreprenadmaskiner och ett antal medarbetare. Du är en mycket uppskattad chef hos både kollegor och medarbetare. Jag är så galet stolt över att du är en stor förebild i din organisation och ofta får vara representant för gott ledarskap, framgångsrika projekt och nöjda medarbetare.

Du har ett starkt driv och är oerhört hjälpsam utan att förvänta dig något tillbaka. Du kan lägga många semesterdagar på att hjälpa andra. Din sköna humor och dina kvicktänkta kommentarer bidrar i alla sociala sammanhang. Mest stolt är jag över den fina person du är.

Älskar dig oändligt, min fina son!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.