livet

80-ÅRSPARTY UNDER VECKAN SOM GÅTT

80-årsparty mitt i veckan satt inte fel. Det var svärmor som fyllde i onsdags och bjöd familjen på middag.

80-årsparty
80-årsparty

Svägerskan håller fram bubblet. Jag ser att någon redan tjuvat nåt glas 🙂 Vi skålade, drack bubbel och pratade en stund innan det var dags att sätta sig till bords.

Men kolla! Värsta lyckan när man ser sånt här. Kan verkligen äta ihjäl mig på sånt här plock med italienska skinkor och korvar. Redan om två veckor fyller svärfar. Även han 80. Även då blir det bara familjen. Och ytterligare ett par veckor senare blir det lite större party.

Men nu var det alltså svärmor först. Man kan inte ha en bättre svärmor. En svärmor som är så varm och go som person. En svärmor som bara skrattar och ler. En svärmor som tycker att hon aldrig har några bekymmer. På riktigt.

Idag är det fredag. Första hemma-jobbar-fredagen på en evighet, känns det som. Så skönt att kunna ta sovmorgon och ändå inte känna att man börjar jobba sent. Så skönt att spara två timmars körtid en fredag. Så skönt att kunna ta en löptur på lunchen kanske. Så skönt att kunna kasta in en maskin tvätt. Så skönt att man är hemma så snart man loggar ut.

Nu är det bäst att sätta fart så jag kan logga ut nån gång för att ta helg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.