livet

ATT FIRA KÄRLEKEN

Att fira kärleken lite extra en speciell dag är ju alltid mysigt. Även om jag såklart uppskattar och uppmärksammar kärleken på olika sätt varje dag.

Jag stängde ner jobbdatorn lite tidigare och A var hemma tidigt. Medan han var ute och fixade med bilen så plockade jag fram, förberedde och sköt av ett par bilder 🙂

Crostini och valnötskräm blev det. Jag plockade även fram kronärtskockskräm, men den öppnade vi aldrig. Det andra räckte bra.

När A sen kom in så öppnade han den rosa champagnen som vi köpte i Kiel på senaste resan. Vad passar bättre än rosa champagne en sån här dag.

Att fira kärleken är härligt!
Att fira kärleken är härligt!

Presenter på just den dagen är inget jag varken är van vid att få eller har givit själv. Kanske lite blommor, kanske lite extra speciell mat eller så, räcker alldeles utmärkt.

Där satt vi och myste och pratade i två timmar innan vi insåg att det var dags att byta om och börja med själva maten.

Vi hade köpt en gigantisk bit oxfilé till nyårsafton, så en bit av den fick komma fram igår. Det blev plankstek. Vi hjälptes åt att fixa maten, men medan A duschade så monterade jag ihop allt på plankan innan den skulle in i ugnen. Man kan ju säga att det är tur att jag inte är kock. Det där med att spritsa mos var inte helt enkelt 🙂

Hur som helst, det blev gott och vi fick en jättemysig kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.