livet

EN LITEN BLOMMA

En liten blomma fick jag av A. En sån där ljust ljust rosa som jag tycker så mycket om.

En söt liten blomma kan få en på så gott humör.

Den kom i en sån där fin liten kruka i sammet. Så läckert. Vi har en lika dan sedan tidigare. Tror vi fick den av svärisarna.

En liten blomma
En liten blomma

Veckorna går hörrni. I rasande fart. Vi jobbar, äter och sover. Typ. Känns inte som att vi gör så mycket mer just nu. Men i helgen har vi något riktigt roligt inplanerat. Då är det tänkt att vi ska till min barndomsvän med sambo. Vi ska först ses för en lunch i Norrtälje och sedan blir det middag, övernattning och skön promenad i Uppländska skärgården. Det ser jag fram emot jättemycket!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  27 februari, 2020 at 12:25

  Åh så söt blomma! Ljuvligt rosa och så söt kruka till också!
  Jisses vilka fina grejer du shoppade loss på, på Newport! Det är min favoritbutik också, men det blir ju mest att jag besöker den på NK och de har ju inte direkt outlet… Jag har också en baseboll, så en cricketboll skulle kunnat flytta in här och bli kompis med min baseboll också 😉 Lyktan ser också riktigt fin och välgjord ut, har sett dem på nätet bara, och visst är det skillnad på kvaliteter.
  Ha så himla trevligt i helgen nu! Låter som ett bra upplägg! Vi åker till Vemdalen imorgon och blir kvar hela v 10. Ska bli skönt att ”bara vara”, även om man kanske tror att jag inte gör annat än ”bara vara” 😉 😉 =)
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   27 februari, 2020 at 07:15

   Misstänkte att du skulle gilla sakerna 🙂

   Vad härligt att åka till fjällen. Haha, nä du har ju fullt upp med att vara hemmafru 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.