livet

EN LUGN OCH SKÖN HELG ÄR TILL ÄNDA

En riktigt skön helg är till ända. Jag blir alltid på så gott humör när solen strålar från en klarblå himmel. Det sätter liksom tonen för hela dagen för mig. Visserligen är jag oftast på gott humör oavsett väder, men blir snäppet gladare när det är soligt. Och som ni vet är jag ju ute även i regn och snöstorm, men inget slår ju solen!

Vi tog en hundprommis. Började som vanligt på golfbanans övningsbana. Den är perfekt uppklippt genom ängen.

Sen över till själva golfbanan.

Golfbanans vackra miljö kan jag inte få nog av.

En skön helg är till ända
En skön helg är till ända

Med tanke på klimatet vi har just nu så öppnar de väl snart banan, så det gäller att passa på att gå där nu.

Den där dammsugaren jag hade tänkt ta fram igår, den fick stå kvar i skåpet. Vi chillade istället.

Så. En skön helg är till ända. Med den är bilden på näthinnan tänker jag ta mig in i arbetsveckan. Inget speciellt är planerat annat än att jag vet att det kommer att bli lite längre arbetsdagar. Igen.

Vad tar ni med er in i arbetsveckan?

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  3 februari, 2020 at 08:00

  Hej det var längesen jag skrev här 🙂 Visst är det en märklig vinter i år, men inte kan liksom supervåren börja alltför tidigt heller kan man ju fundera över… Kul att du var på kalas. I E-tuna har vi inte alls många bra restuaranger men en av dem är Kalas. Men den är ju inte så stor så man får boka bord verkligen i tid, Jag o mitt tjejgäng försöker ju gå ut då och då men variationen är inte så stor. Västerås har ju ett helt annat utbud!
  Funderar på hur man ska läsa din blogg numera – om man inte läst ett par inlägg, hittar man rätt i ordningen i de rutorna som är längst ned i det senaste inlägget? (oj det där lät svårbegripligt 🙂 ) kram Milla

  • Reply
   Lena
   5 februari, 2020 at 05:38

   Kul att höra ifrån dig! Ja, det var verkligen ett bra ställe det där!

   Hehe, det kanske inte är så lätt att läsa bloggen 🙂 Det senaste inlägget är alltid öppet, sedan följer inläggen i komprimerad version, två på varje rad. 1 till vänster, 2 till höger, 3 till vänster osv. Klickar man på en ruta så öppnar sig just det inlägget.

   Kram

 • Reply
  Drakborgen
  10 februari, 2020 at 10:24

  Sverige är verkligen sjukt vackert när vädret behagar vara oss till lags. 😀

  • Reply
   Lena
   18 februari, 2020 at 05:51

   Verkligen! Det blir liksom en extra dimension till livet när det är fint väder. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.