inredning

EN SKÖN KOMMA-IKAPP-VECKA

Just nu har jag en sån där bra vecka. En skön komma-ikapp-vecka. Ni vet då man kan ta tag i alla de där sakerna som man tvingats pausa för andra viktigare saker.

Den här tiden på året har jag extra mycket på jobbet så då är det skönt att plana ut lite. Att sortera in pappershögarna, att snygga till filerna, att strukturera pärmarna lite bättre. Sånt man gör lite provisoriskt när det är hysteriskt.

Och hemma då. Här har jag hunnit med att pyssla lite med sånt jag tycker om. Att pyssla med blommorna. Kanske byta plats på dem. Att plocka bort vissna tulpaner så det blir en ny bukett av riset som är kvar. Att byta ljusstakar (ljus). Det här fina ljuset fick jag i julklapp. Doftar sandelträ. Det passade så bra på mitt gamla silverfat.

Den där gamla duken får komma fram ibland. Har haft den i hundra år. Typ. Tycker den passar bra här på Torpet på landet. Som inte är nåt torp på landet 😉

Efter jobbet idag ska jag till nagelsalongen. Den enda pyssla-om-mig-själv-lyxen jag ägnar mig åt. Och på torsdag är jag ledig och då händer det grejer. Som planen säger i alla fall. Sen kan ju saker hända. Men förhoppningsvis händer nåt riktigt kul! En mitt-på-dagen-dejt med någon jag ”känt” länge…!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.