inredning

FÅ MED SIG NÅT FINT OCH SAMTIDIGT GYNNA FÖRETAGEN

Att få med sig nåt fint hem och samtidigt gynna företagen på orten känns extra viktigt i dessa tider. Om man nu känner att man vill köpa nåt så tycker jag det är angeläget om att välja lokala handlare. De har det tillräckligt tufft ändå, tänker jag mig.

Vilken cool rostig tupp jag fick med mig hem!
Vilken cool rostig tupp jag fick med mig hem!

Härom dagen tog jag långlunch och pep iväg till blomsterbutiken. Jag hade tänkt mig en bukett till helgen och titta på lite påskdekoration som jag såg på deras IG-konto. Jag var noga med att hålla avstånd till folk och jag hade handskar på mig hela tiden. Onödigt att utmana ödet om man inte behöver.

Jamen den här tuppen var jag ju bara tvungen att ta med mig hem. Hur cool?!

Att gynna företagen på orten gör jag gärna!
Att gynna företagen på orten gör jag gärna!

Det fanns en högre variant också, men den här är lite mera lättplacerad, tänker jag. Jag tänkte att jag kan ha den ute i nån rabatt eller i en kruka i sommar också. Älskar pynt som inte är helt dedikerad till en viss tradition. Vad tycker ni, hiss eller diss?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  24 mars, 2020 at 01:51

  Jag hissar på tuppen! Hissar även på att handla lokalt! Dessvärre finns inte så väldigt många intressanta butiker här hos mig, men jag tänkte nog ta en tur till den bästa av dem (få) imorgon, vilket också är den som ligger närmast mig 😉
  Ja, man får vara extra noga med handhygien och att hålla avstånd till varandra i dessa tider.
  Kram och ta hand om er!
  /Maria

 • Reply
  NÄR JAG SER NÅT UNIKT ÄR JAG SÅLD - Gott för själen
  26 mars, 2020 at 06:01

  […] Därför blev jag helt såld på den här krukan. Jag såg den i en hylla på Asplunds blomsterhandel när jag var där i förra veckan. Jag kom dit för att titta på lite påskpynt, inte alls nån kruka egentligen. Här är en annan ganska unik sak jag hittade. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.