inredning resor - långa & korta

SÖTASTE KÖKSHANDDUKEN MAN KAN TÄNKA SIG

När man ser den sötaste kökshandduken man kan tänka sig, och dessutom är på resa, så måsta man ju slå till. Det blev också århundrades dyraste handduk.

Sötaste kökshandduken

Jisses vad dyrt allt kändes i Zürich! Det kändes inte rimligt att shoppa loss ordentligt, men den här fina handduken kunde jag inte låta bli. Dels var den galet söt, dels symboliserade den väldigt mycket Schweiz och dels var det en fantastisk kvalitet. Så ja, ville jag ha den så fick jag acceptera att de ville ha 29 CHF (350 kr)! Några fler minnen eller souvenirer blev det inte köpt, hehe.

Sötaste kökshandduken

Ser ni kornas svansar. Längst ut är det trådar som liksom ligger utanpå handduken. Vilket hantverk! Ni fattar att jag tycker att det är den sötaste kökshandduken jag sett!

Då har vi veckans sista arbetsdag här. Den kommer att gå fort med ett webinar om kommunikation och ett långt möte. I helgen har vi inget annat bokat än svågerns kalas imorgon. Eller ja, bad och brasa ikväll och imorgon kväll skulle man nästan kunna säga är bokat. Det gör vi ju varje helg 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna i Portugal
  24 mars, 2023 at 11:13

  Ja det var en dyr diskhandduk 🙂 Hoppas den hänger väl synligt. Här hade det varit ganska meningslöst då de inte syns alls. Trevlig fredag!

  • Reply
   Lena
   25 mars, 2023 at 08:28

   Hehe, ja helt galet dyrt. Den hänger väl synligt, annars hade jag definitivt inte köpt den 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.