hälsa & friluftsliv

HEMMAJOBBARONSDAG SOM OMVÄXLING

Det fick bli hemmajobbaronsdag som omväxling denna gång. Annars brukar det ju vara hemmajobbarfredag som gäller.

Jag skulle sitta hemma för att köra en online-kurs. En sån gör jag ju bäst hemma i lugn och ro. Väldigt onödigt att åka till jobbet om man inte behöver. Jag skulle bara först sammanställa en fil som min chef ville ha. Det trodde jag skulle ta bara en liten stund, men det tog hela förmiddagen. Surt!

Sen drog jag på mig träningskläderna och drog ut på en runda på lunchen. Tråkväder, men det gjorde inget. Idag bar mig benen lite lättare än i helgen i alla fall. Det får jag vara nöjd med. Efter lunchen skulle jag sätta igång med kursen, men då hade jag fått ett mail som var viktigt att svara på under dagen…. och sen… Ja, ni fattar. Jaja, det går flera tåg.

På kvällen åkte jag och A på ett kundevent på Ackes färg. En trevlig kväll. Mer om den sen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.