inredning

NÄR JAG SER NÅT UNIKT ÄR JAG SÅLD

Det är verkligen så att så snart jag ser nåt unikt så är jag såld. Det är väldigt sällan som jag köper sånt som alla andra har. Jag har alltid varit sån. De ”rätta” kläderna som alla suktade efter i tonåren var jag inte speciellt intresserad av. Jag ville ha nåt annat. Så även nu, både när det gäller kläder och inredning. Visst, det händer såklart att nån ljusstake, eller så, som är popis även landar här hemma. Men inte så ofta som sagt.

Jag gillar unikt.
Jag gillar unikt.

Därför blev jag helt såld på den här krukan. Jag såg den i en hylla på Asplunds blomsterhandel när jag var där i förra veckan. Jag kom dit för att titta på lite påskpynt, inte alls nån kruka egentligen. Här är en annan ganska unik sak jag hittade.

Det var ju bara tvunget att den här skulle få följa med hem. Så vacker i eftermiddagssolen. Den här kommer att få hänga med länge!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.