inredning

VÅREN HAR FÅTT FLYTTA IN I VARDAGSRUMMET

Våren har fått flytta in lite, i form av ljusare kuddar. Från sovrummet till vardagsrummet. Jag tyckte det var dags att byta kuddar till lite ljusare. Det är ju ändå snart april.

Våren har fått flytta in i form av ljusare kuddar.
Våren har fått flytta in i form av ljusare kuddar

Den stora kudden med blad på köpte jag på Mio innan vi ens hade byggt huset klart. Jag kunde inte motstå den. Efter att vi flyttade in har den fått ligga på sängen.

Våren har fått flytta in

Den beige/rosa kudden med fransar köpte jag för ett par år sedan på en av Tysklands-resorna. Den passar perfekt där tycker jag.

Våren har fått flytta in

Vilken helg vi haft. Vi har varit ute hela helgen och härjat i trädgården. Jäklarns vad det ser ut nu. Stora jordhögar överallt. Usch, nu ska vi försöka bli av med massorna också. Men det ska nog ordna sig. Och jäklarns vad jag är mör i kroppen. Att hoppa ner i en grop, böja sig ner, plocka stenar och hoppa upp ur gropen igen, ger ett gaaaanska skönt träningspass.

Och vet ni vad?! Idag börjar jag mitt nya jobb! Efter två veckors ledighet, som toppades med en trädsgårdshelg, känner jag mig så laddad. Det ska bli så roligt. Men jag kan tänka mig att jag kommer att kraschlanda där i soffan ikväll. Trött av sommartid och alla intryck.

Nu önskar jag er en skön start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Anna-Maria
  28 mars, 2022 at 10:57

  Spännande med nya jobbet! Hoppas du får en bra första dag! Förstår att du kommer vara trött ikväll när du kommer hem. Skönt att du har en så mysig soffa att landa på då. 🙂

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2022 at 08:25

   Tack, jag hade en jättebra dag med många intryck!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  28 mars, 2022 at 07:27

  Så fint ni har hemma!!! Hoppas att det går bra på nya jobbet!

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2022 at 08:26

   Tack snälla! Det gick så bra så, men nu är jag trött! 🙂

 • Reply
  KVÄLLEN EFTER FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET - Gott för själen
  29 mars, 2022 at 06:00

  […] precis som jag misstänkte att jag skulle känna kvällen efter första dagen på nya jobbet, så kraschlandade jag i soffan efter middagen, innan det var dags att krypa i […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.