livet

KVÄLLEN EFTER FÖRSTA DAGEN PÅ NYA JOBBET

Ni vet hur det är kvällen efter första dagen på nya jobbet! Så trött! Så många nya ansikten. Så mycket intryck. Och så många mail redan första dagen (140 stycken). Och jag kände mig väldigt välkomnad av alla.

kvällen efter första dagen på nya jobbet

När jag kom hem då! Hur gullig är inte min kära sambo! Värsta stora buketten och en fin chokladask som grattis till första dagen på nya jobbet.

Så oväntat. Han kan det där med det lilla extra han! Jag blev så glad!

kvällen efter första dagen på nya jobbet

Inte nog med buketten. Samtidigt hade det råkat trilla in ett handskrivet brev med riktiga frimärken (haha, när händer det liksom?!) från USA, från mitt förra jobb. Det var koncernredovisningschefen på den amerikanska koncernen som ville skicka en personlig hälsning efter att jag slutat och bett om min privata hemadress. Hur många på koncernnivå på ett börsnoterat bolag anstränger sig så, eller ens tänker tanken?! Det var väldigt uppskattat och rörande!

Och precis som jag misstänkte att jag skulle känna kvällen efter första dagen på nya jobbet, så kraschlandade jag i soffan efter middagen, innan det var dags att krypa i säng.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Milla
  29 mars, 2022 at 12:24

  Vad spännande Lena! Och omtänksam man, du lär behöva lite extra tid och landa i allt det nya ett tag. Min käre man börjar nytt jobb på måndag! Han har varit nära nu några ggr och nu är det ett jobb han verkligen är glad.o lite spänd över. Han har redan tjuvstartat med att läsa in sig, connecta med folk och det känns så skönt, och lite spänt för mig med, att han får möjligheten att dra igång igen. Gissar du har en bit att pendla och det får han med, men det brukar ordna sig nedriden och hemarbete satt sig. Kram!

  • Reply
   Lena
   30 mars, 2022 at 05:46

   Åh vad roligt! Jag misstänkte och hoppades på att det var det, när jag såg att ni firade! Ja, det blir en knapp timmes pendlande fortfarande för mig. Tyvärr, men det andra väger lätt upp.

   Kram

 • Reply
  Anna-Maria
  29 mars, 2022 at 03:04

  Vad spännande med nya jobbet och härligt att det gått bra! 😊 Det är inte så konstigt att vara trött och krascha i soffan efter första dagen. Det tar ju helt klart på krafterna en sån sak!

  • Reply
   Lena
   30 mars, 2022 at 05:47

   Nä, eller hur, det är mycket information som ska tas in i knoppen på kort tid!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  30 mars, 2022 at 05:56

  Så spännande! Och fint att du kände dig välkomnad! Känner igen att man blir sååå trött. Så mycket intryck, och inga rutiner att falla tillbaka på.

  • Reply
   Lena
   31 mars, 2022 at 05:38

   Jamen precis, det där med rutinerna blir ju faktiskt lite avkopplande normalt sett.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.