inredning

ELEFANTKRUKA, TRÄDROT OCH GRÅ TISDAG

Jag hittade en elefantkruka och kände direkt att den skulle passa hos oss. Dels passar färgerna bra och dels är den ju lite knasig. Och knasigt, det passar mig!

elefantkruka

Jag vet att jag berättat om den där krukan förut, men jag kände att den skulle få ett eget inlägg. Det är den värd 🙂 Vi var på besök på det gamla järnbruket Husby bruk och där fanns en butik med trevlig inredning. Där fanns bland annat den här krukan. Jag slog till direkt. Här kan ni läsa mer om besöket som överraskade.

Och den där skålen på trädroten är ju rätt knasig (och fin) den också. Den hittade vi i en inredningsbutik i Idre i somras. Den passar liksom bra ihop med en knasig elefantkruka

Igår efter jobbet åkte jag direkt till dottern och hjälpte henne med att röja och flytta. Flytta en hel del saker hon tillfälligt haft hos sin pappa. Nu har hon extremt fullt i sin lägenhet. Men det blir nog bra till sist. Kanske gör jag en insats nån kväll till ifall det behövs.

Idag har vi en tråkig grå tisdag här i Enköping. Det gör mig inte så mycket eftersom jag ändå ska sitta inne och jobba. Mot kvällningen ska jag till nagelsalongen. Alltid lika skönt att få naglarna fixade!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.