hälsa & friluftsliv

SHIT VILKEN DAG VI FICK!

Man kan säga mycket saker om gårdagen, men det som sammanfattar det bäst är Shit vilken dag!

Vi har med spänning följt väderprognosen i över en veckas tid. Vi hade siktat in oss på en tur i Härjarö naturreservat och det blir ju liiiite trevligare med fint väder. Även om vi kanske inte bryr oss jättemycket över vädret när vi är ute. Men med en vansinnigt vädertråkig höst och vinter så tänkte vi att det skulle vara extra trevligt med lite sol. Vi hade inte varit just där sedan annandagen så vi såg fram emot en dag där.

Vi packade fulla ryggsäckar för en dag ute och gick längsleden. Njöt av solens strålar mellan stammar och trädkronor. Det var bara strax över noll grader så luften var klar och krispig.

Då vi kom till vår favvo-plats var den först upptagen. Men i vandringsvärlden så delar man på det som finns, så vi frågade om det var ok att vi slog oss ner. Absolut, sa de glatt. Vi bredde ut pläden lite i kanten av rastplatsen, för att inte sitta precis inpå den lilla familjen.

Shit vilken dag!
Shit vilken dag!

En liten stund senare packade de ihop för att gå vidare och vi fick klipporna för oss själva.

Vi bjöds på en klarblå himmel och det var faktiskt nästan vindstilla. Så så skön dag!

Där hängde vi och njöt i fem timmar. Varmt klädda till en början, men vartefter solen värmde så åkte några lager kläder av. Den termometer vi hade med oss visade ända upp till 16 grader i solen. Jag sprang såklart runt och fotade en hel del och A klyvde ved och fixade en brasa.

Vi hade lätt kunnat stanna längre egentligen, men vid fyra kändes det som läge att plocka ihop och åka hemåt för att göra en mysig middag.

Vi gick mot bilen i skön eftermiddagssol!

Shit vilken dag!
Shit vilken dag!

Jaa, kommer inte på så mycket mer att säga just nu än Shit vilken dag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.