hälsa & friluftsliv

NYÅRSDAGSPROMENAD I SOLSKEN ELLER INTE

Att ta en nyårsdagspromenad är ju så härligt oavsett om det är solsken eller inte. Efter en lång sovmorgon och en sen frukost tog vi oss ut på en runda. Det blev sent på nyårsafton. Efter tolvslaget kom vi in i andra andningen. Vi fick undan mat och disk och fuldansade på köksgolvet till halv två. Här kan ni se hur vår nyårsafton startade med picknick med champagne. Middagsbilderna kommer senare.

Vi tog en runda på golfbanan. Bäst att passa på när det inte flyger bollar runt öronen. Kolla vilket härligt väder! Men jag tillhör ju den ärliga sorten så jag berättar att de här bilderna är från förra nyårsdagen då vi var ute och jag fotade. Det blev aldrig av att jag publicerade bilderna då så det är ju perfekt att använda dem denna gång istället.

Så här aptråkigt väder hade vi igår då vi var ute. Så jag tror vi återgår till de soliga istället 🙂

Och vips så ser det mycket härligare ut. Hur som helst så var det riktigt skönt att komma ut i friska luften och röra på sig lite. Jag har ju visserligen löptränat en del under ledigheten och vi har varit ute på en liten vandringstur, men det är ju liksom alltid skönt att komma ut.

Nyårdagspromenad
Nyårdagspromenad

Många minskar sin träning under ledighet medan jag gör tvärtom. Det är ju när jag är ledig som jag har mera tid att träna eller röra på mig i övrigt. Så även den här ledigheten har det blivit mera.

Vips så var 12 dagars ledighet över. Jag vet inte vad jag gjort, men det har blivit betydligt mindre än vad jag hoppades. Som vanligt. Jag tänker mig alltid att jag ska få så mycket gjort, men det lyckas sällan. Förutom att ha tränat så har jag såklart umgåtts en hel del och bara kopplat av. Och det är så klart värt mer än allt annat!

Klockan är 05.40 och jag sitter med frukosten. Ska snart göra mig i ordning och bita tag i årets mest intensiva period. Hur har ni haft det över helgerna? Tagit en nyårsdagspromenad kanske? Lediga eller jobbat? Fortfarande lediga?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  2 januari, 2020 at 09:13

  Nu har jag läst ikapp lite och vilka härliga dagar ni har haft över jul och nyår! Och vilken mysig tradition med piknick på nyårsaftons morgon. Gott Nytt! Kramar //Tina

 • Reply
  Ulrica
  3 januari, 2020 at 09:04

  Hihi, vilken bra idé att ta förra årets bilder som ser lite gladare ut :-).
  Jag är fortfarande ledig, och alla dagar utan feber i kroppen har spenderats i skidbacken så en hel del mer träning har jag fått än innan den här ledigheten i alla fall, och nu ser jag fram emot att röra mig mer så resten av dessa lediga dagar blir det i alla fall raska morgonpromenader är väl planen!
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.