hälsa & friluftsliv

PICKNICK I VATTENPARKEN VAR EFTERLÄNGTAT

Att ha picknick i Vattenparken var så efterlängtat. Och det visade skulle bli en väldigt väldigt mysig kväll!

picknick i Vattenparken

Dagen började med ett tungt, men skönt, löppass på morgonen innan arbetsdagen tog vid på hemmakontoret. Andreas kom hem redan vid lunch och fortsatte jobba hemifrån. Vid tre stängde vi ner datorerna och körde sen ett arbetspass ute i 2,5 timme. Kanske kanske är vi klara med entrétrappan idag…

picknick i Vattenparken

Sen hade jag i smyg planerat att vi skulle ta en picknick i Vattenparken. Så vi fräschade till oss och skuttade upp på cyklarna och trampade ner 1,5 km till parken. Jag, och vi, hängde ju där ”jämt” tidigare. Först då jag bodde i höghuset alldeles intill parken, som singel. Sen när vi träffats hängde vi där rätt ofta också. Och självklart även då vi bodde i lägenheten tillsammans under tiden vi byggde nytt. Nu var det senast vid nyårsafton som vi var där och hade champagnelunch.

Det var en superskönt kväll igår. När vi kom fram sprang jag runt och fotade givetvis. Den här bron är en favvo att fota. Tyvärr är det galet mycket fågelskit där, men men. Där på andra sidan björkarna är bordet vi brukar sitta vid.

Där står borden. Någon har tyvärr satt ihop de två stora borden. De stod utspridda tidigare. Ett av dem stod mera soligt och ett av dem stod här i skuggan vid träden. Men jaja, det funkade fint för oss såklart. Men jag kan tänka mig att folk drar sig för att slå sig ner vid det andra bordet om någon redan sitter där.

picknick i Vattenparken

Andreas började packa upp ryggsäckarna medan jag fotade.

picknick i Vattenparken

Det är en liten glugg mellan träden så man har fin utsikt från borden.

picknick i Vattenparken

Jag hade lagt ner italiensk skinka, egen sallad, egna tomater och ärtskott. Vi hade också värmt bröd i ugnen och lindat in i folie så de var faktiskt varma.

picknick i Vattenparken

God mat, härlig utsikt, grönska, solsken och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära?!

Efter en stund satte vi oss i gräset eftersom solen försvann bakom träden. Medan svanfamiljen simmade vidare så trampade vi hemåt igen. Hoppade ner i badet och kom inte därifrån förrän efter två timmar. Sen var det en sån himla skön kväll så vi satt ute i badrockarna till nästan framåt midnatt. Vi fick en supermysig fredagkväll!

I morse hade vi klockan på 6 för att hinna jobba ute så mycket som möjligt. Imorgon verkar det bli dåligt väder så då blir inte så mycket gjort.

Andreas är redan ute och jag ska göra mig i ordning också. Snart kommer mellansonen och sambo för att tvätta. Deras maskin har gått sönder och får den lagad först om några dagar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.