livet

VAKNADE TILL SNÖVÄDER

Jag vaknade till snöväder i morse. Eller egentligen vaknade jag av att telefonen blippade för att larmet inte hade ström. Strömavbrott! Ska jag inte kunna göra gröt nu?! Det är ju det första man tänker på!

Gick upp när klockan sen ringde. Medan jag var på toa så hoppade strömmen igång. Morgonen var räddad! 🙂

Tittade ut och konstaterade att det snöade dasslock. Suck! Jag jag veeeeet. Det är helt normalt i april och en bit in i maj på våra breddgrader. Men det känns så surt! I förra veckan gick vi runt i t-shirt ute och jobbade i trädgården. Och nu snö! Bläää!

Jaja, jag jobbar ju i vilket fall så det känns ändå rätt okej. Har ni fått snö?

Snart. Snart har vi de där härliga vår- och sommardagarna tillbaka!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  28 april, 2020 at 02:01

  Usch ja, snö här med imorse. Såg det inatt när jag vaknade av att jag frös… Men nu är det borta igen, tack och lov! Det är det som är det bästa när det kommer i april-maj, det ligger sällan kvar hela dagen ens en gång 😉 Värre är det i mars då kan det verkligen bli bakslag… därför gillar jag INTE mars…
  Kram och ha en fin eftermiddag och kväll!
  /Maria

 • Reply
  Ulrica
  2 maj, 2020 at 08:49

  Hihi, gröt är nog det allra sista jag någonsin skulle komma att tänka på :-). Alla är vi olika och det är väl en himla tur det! Vilken tur att den där snön försvann fort :).
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.