trädgård

DET BLEV ETT TRÄDGÅRDSRALLY IGÅR

Vi jobbade på som illrar igår. Man skulle kunna säga att det blev ett trädgårdsrally. Och ett litet rally inomhus också för den delen. Vädret har fortsatt att spela oss ett spratt. Sol och regn om vartannat igår också. Det är bara att anpassa sig.

Ibland känns det som att man har världens flyt och energi så man får jättemycket gjort. Igår var en sån dag.

Vi bar ut alla planterade blommor så de skulle få acklimatisera sig lite, målade ett antal brädor, tvättade nästan alla fönster. Vi rensade potatislandet, körde jordfräs och satte potatis. Vi klippte gräs och tvättade och hängde tre maskiner tvätt.

Det kan hända att jag var liiiite sen på bollen (läs plantera om och klippa ner) att ta hand om pelargonen, hehe. Snygg! Eller inte! Vi får väl se om den tar sig.

Igår körde vi ett riktigt trädgårdsrally.
Igår körde vi ett riktigt trädgårdsrally.

Jag hittade en jättefin brun kruka i Andreas gömmor. Där passar de orangeröda blommorna perfekt.

Att köra jordfräs och sätta potatis ingick i gårdagens trädgårdsrally.
Att köra jordfräs och sätta potatis ingick i gårdagens trädgårdsrally.

Och titta där, fint fräst, krattat och vattnat potatisland. Nu är det bara att vänta på skörd. När dagens trädgårdsrally var avslutat gjorde Andreas en jättegod taco-paj medan jag dammsög och fixade annat.

Mina lediga dagar fortsätter denna vecka. Idag ska jag nog fortsätta måla brädor och en garagevägg som är kvar att måla. Och kanske tvätta de sista fönstren. Sakta men säkert betar vi av att-göra-listan.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.