hälsa & friluftsliv

NU BÖRJAR DET ORDNA UPP SIG

Nu börjar det ordna upp sig skulle man kunna säga. Perfekt till första semestersöndagen.

Jamen titta på himlen. Så härligt med en värmande sol och klarblå himmel. Lagom till semestern börjar. Jag tycker så innerligt synd om alla som haft semester i juli. Kallt och regnigt på många håll vad jag förstår.

På det här sättet börjar det också att ordna upp sig. Jag tog första löprundan på en evighet. Och det gick så bra! Jag hade förväntat mig en nära-döden-upplevelse så det gick helt klart över förväntan.

Turen gick på både asfalt och grusvägar.

Förbi hus, öppna fält, golfbana och skog. Omväxling och kontraster i min smak!

Jag sov ända till halv nio i morse så nu har typ halv dagen gått när jag bara har tränat och ätit frukost. Så frustrerande. Men kanske ändå bra att sova ut, behöver jag väl inse.

Idag ska det packas, vattnas blommor och fixas lite blandat med avkoppling i solen. Imorgon åker vi på roadtrip!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tina ME
    4 augusti, 2020 at 11:01

    Åhhh halv nio är tidigt för mig, sjusovare som jag är ha ha. Jag har knappt kommit ur sängen före 10 på förmiddagarna den här sommaren. men så har vi nattugglat också. Ha en fin semester nu! Kram //Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.