livet

FRUKOST I MÖRKRET

Tack snälla för alla hurrarop över vår nybyggnation, här, på Instagram och på Facebook. Så roligt att ni gillar det!

Frukost i mörkret är det som gäller nu. Det är bara att hacka i sig. Mörker i mååånga månader framöver. Det är bara att göra det bästa av situationen. Tända ljus.

Min klocka står på fem. Ja, jag går verkligen upp typ mitt i natten. Dels vill jag hinna vakna till ordentligt innan jag sätter mig bakom ratten, dels har jag nästan en timme i bilen och dels vill jag vara tidigt på jobbet så att jag kommer hem tidigare.

Än så länge så kan man åtminstone se en liiiite ljus himmel när det är dags för frukost. Alltid något. Nä, hörrni, nu ska jag äta färdigt frukosten och sen göra mig i ordning. Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    3 september, 2020 at 09:32

    Ja, man bävar liksom lite för den här hösten efter våren med hemarbete. Men men, vi får klara av det med. Kram till dig. Tycker det var så roligt när vi träffades spontant i Stockholm förra hösten. Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.