livet

STÖTTA CYKELUTMANINGEN FÖR CANCERFONDEN

Det här inlägget är ju väldigt mycket off topic för min blogg, men jag vill så gärna stötta cykelutmaningen för cancerfonden.

Goa fina Anna, som drabbats av cancer två gånger, har tillsammans med Victoria (som verkar lika go hon) dragit igång en verksamhet där de vill stötta människor och företag som drabbats av cancer. Bland annat så har de den viktiga podden Vi är inte cancer. Lyssna på den! Jag har haft stor behållning trots att jag inte är drabbad. Ta del av deras boomerang av kärlek.

Tjejerna har nu tillsammans dragit igång cykelutmaningen. De cyklar från Ölands södra udde till Ölands norra udde för att samla in pengar till cancerfonden. Utmaningen pågår nu i helgen och de sänder live på Instagram varje timme.

Deras mål med insamlingen är 15000 kr till cancerfonden. Just nu är de uppe i 4500 kr redan och insamlingen har ganska nyss startat. De kommer att lyckas! Jag skulle inte heller bli det minsta förvånad om jag såg dem medverka på någon cancergala på TV framöver. Jag har självklart bidragit. Du vill väl också vara med? Här hittar du insamlingen.

Anna hittar ni här och här, Victoria hittar ni här.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna Wahlstam
    20 september, 2020 at 06:20

    Tack bästa fina du för detta underbart varma och innerliga inlägg ❤
    Det är så värdefullt att du delar och vi är innerligt tacksamma för detta.
    Du ser ut att ha hat en härlig helg och kunnat njuta av solen, den som vi väl måste acceptera nu får döpas om till höstsolen… 🙂 Jag är sommarflicka ut i fingerspetsarna, men ja det är ju väldans mysigt att krypa upp i soffan och tända ljus och dricka min favorit – golden milk chai, mmmmmm. Värmer likt balsam i kroppen 🙂
    Varm kram till dig Lena ❤

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.