inredning

GALET SUGEN PÅ ATT SHOPPA TILL NYA HUSET

Detta inlägg innehåller reklam och annonslänkar för Newport och Artwood.

Ni fattar att jag är galet sugen på att shoppa till nya huset va?! Jag har ett uppdämt behovsberg av att pyssla med inredning. Ett berg så stort som Kilimanjaro. Eller nåt. Liiiite har jag smygstartat. Varning för massor med länkar. Jag kan eventuellt ha gått bananas!

Galet sugen på att shoppa
Galet sugen på att shoppa

Jag kunde bara inte låta bli. Jag har spanat på de här så länge. Tycker de är så snygga!

 

När de kommer förpackade med lite papp och snören blir man ju helt lycklig!

Titta så snyggt!

Kolla vilken ytfinnish på materialet. Hög kvalitet!

Och vet ni, Newport har 25-årsjubileum och har 20-50% på hela sortimentet. Kampanjen startar idag och håller på fram till 1/11! Det är ju toppen!

Här finner ni mina underlägg i rotting som är i färgen Cognac och här finns samma modell i färgen Antique, jag tänkte att ni kanske är lika sugna ni också. Jag ska nog beställa ett par till och med några servettringar att matcha till. En sån här pälspläd har jag suktat efter länge och nu är det 50% på den!

Vi håller på att titta efter en taklampa också. Sånt kan ta tid att hitta. Den här skulle förmodligen vara perfekt så den är vi sugna på. Men det finns många fina så det är svårt att välja.

Och kolla! Newports klassiska julshop är öppnad. Såååå mycket fint! Kolla bara de handgjorda julgranskulorna!

Tänk att glida runt i de här sötisarna i jul då. Jag tror jag slår till!

Ja, jag är galet sugen på att shoppa inredning till nya huset, men lite får jag nog hejda mig.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.