inredning

VINTRAR KRÄVER MYSIG PLÄD

Det är november och vinter. Det borde vara snö. Faktum är att jag längtar efter snö. Tänk vad mysigt att se vit fluffig snö på träden utanför fönstret, att vira en mysig pläd runt sig och krypa upp i soffan. Lägg sen till en kopp te, en härlig bok och ett tänt ljus så är stunden maxad!

En mysig pläd från Newport kom i senaste paketet
En mysig pläd från Newport kom i senaste paketet

Inte bara en mysig pläd från Newport kom i senaste paketet utan två. Fint inslagna med lite lyxig känsla. Lite lagom glansiga.

Jag har hängt en av dem lite slarvigt på ryggstödet så att det ska vara lätt att använda den.

En mysig pläd från Newport är väl investerade pengar!
En mysig pläd från Newport är väl investerade pengar!

Även ljuslyktan och den röda basebollen i korgen är från Newport.

Det är fantastiskt bra kvalitet på plädarna. Lagom lurvig. Släpper inget hår, har en tunn fleece på baksidan och andas. Många plädar som är av sämre kvalitet blir så täta och svettiga tycker jag. Den här kan jag dra på mig på kvällen och känna en behaglig värme. Behöver inte slita av mig den efter en stund för att jag blir för svettig.

Är du också sugen på en pläd eller två? Här hittar du ”brown bear” som jag har. Finns även i färgen ”wolf” och ”polar bear” Jag älskar när det är rea på saker. Vem gör inte det liksom?! Just nu är det faktist hela 50% på dessa plädar!

Är du sugen på fler tips från Newport kan du kolla mitt tidigare inlägg om det.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  18 november, 2020 at 09:49

  Mysigt! Älskar såna plädar! 🙂

  • Reply
   Lena
   19 november, 2020 at 07:40

   Ja, de är verkligen supermysiga!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.