livet

GOD MORGON VÄRLDEN

God morgon världen! Här sitter jag i röran. Ett rörigt hem med tusen prylar överallt får mig stressad. Och just nu har vi två röriga hem.

God morgon världen
God morgon världen

Där på bänken i bakgrunden syns en del av röran. Det måste ju tyvärr vara så ett tag nu, men snart så hoppas jag att det blir ordning. En väldigt stor andel av alla saker är flyttade till den tillfälliga lägenheten. Och en stor del av sakerna som är flyttade är också uppackade.

Igår körde vi över några skåp/hyllor så nu kan ännu mera plockas upp. Och vi mätte och diskuterade var några andra saker kan få plats. En hel del kommer vi att spara i garaget och boden. Skönt att slippa släpa. Men det kommer också att bli jätteroligt att packa upp i nybyggda huset.

De här bilderna är från gårdagens frukost, men det kommer att se likadant ut snart. Jag har ätit upp min gröt. Andreas har just kommit upp. Om en stund blir det ägg, juice och kaffe. Sen ska vi köra nåt flyttlass till till lägenheten. Håll tummarna för att det är uppehåll. Det ser inte jättelovande ut.

Så. God morgon världen. Ha en bra dag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    4 oktober, 2020 at 12:19

    Jag tycker också att det är jobbigt när det är rörigt, och tycker ofta att det är lite för rörigt hemma. Nu, efter att ha jobbat i två andra hem, har jag fått lite perspektiv. Det är inte sååå rörigt hemma hos oss trots allt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.