livet

HÖSTFREDAG

Ser det ut så här en höstfredag så är det ju inte så tokigt. Blå himmel och färgsprakande träd. Så härligt!

De här bilderna är tagna för ett par veckor sedan. Det gör inget om det blir så här i helgen också. Då ska vi fortsätta på Torpet. Förhoppningsvis röjer vi ut det sista förutom fönster och ytterdörr. Det som är kvar nu är elkablar i väggarna, några kopparrör på vinden, tvättmaskin och handfatskommod. Sen så. Sen är det bara ett skelett kvar. Fönster och dörr tar vi ut när det de stängt av elen, om ett par veckor.

Vi har haft två kvällar hemma i lägenheten då vi bara chillat och småfixat lite saker som legat efter. Det var välbehövligt.

Vi ska inte bara jobba i helgen. Vi ska fixa en lite finare middag och halloween-mys på lördag. Det har vi sett fram emot. Men först ska några timmar avverkas på jobbet för min del medan Andreas är ledig och ska kräla på Torpvinden.

Vad ska ni ha för er i helgen?

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  31 oktober, 2020 at 09:48

  Åh, jag hoppas verkligen att ni får bra väder för att fixa på torpet i helgen.
  Vi tog vår tillflykt till husvagnen för total avkoppling. Micke har fått någon form av bröstmuskelinflammation och måste vila enligt doktorn så istället för att hänga kvar hemma och se allt som ”måste” eller ”borde” göras så hänger vi i Säfsen i helgen och bara är. Regnet fullkomligt öser ner så efter att ha ätit en mysfrukost ihop så ligger Micke i skrivande stund och sover och jag har tänt ljus, besökt några vänners bloggar och nu ska jag ta min stora kopp te, dra över mig en pläd och läsa en ny bok och invänta att regnet slutar så vi kan göra vännerna sällskap på skogspromenad.
  Jag hoppas att ni får en supermysig middag och helg, vännen ❤️❤️

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.