livet

INTERNATIONELLA CHAMPAGNEDAGEN

Vi firade internationella champagnedagen igår. Igår också. Precis som förra fredagen. Som jag skrev om förra helgen så råder det delade meningar om vilket datum det är.

Givetvis firade vi internationella champagnedagen med vår favvo!
Givetvis firade vi internationella champagnedagen med vår favvo!

Vi firade inte hela dagen såklart 🙂 Vi började med att åka till kakelbutiken för att titta lite närmare och bestämma oss för vilket kakel vi vill ha i nya huset. Nu är vi väldigt nära. Det är bara kaklet till lilla toan som är lite oklart än så länge. Så skönt att ha kommit så långt.

Sen hade vi ett bankmöte bokat för att fixa med byggnadskreditivet och lite annat. Skönt att sätta check även på det. Vi åkte sen hem för att stoppa lite i magen och byta om till arbetskläder. Vi jobbade på Torpet hela eftermiddagen med att röja. Bland annat tömde vi på vinden! Blääää! Fy fasiken. Det yrde damm och isoleringspartiklar runt oss så vi jobbade med munskydd. Svårt att andas i de där, men det är bättre det än att få i sig en massa konstigheter.

Internationella champagnedagen firades både igår och förra fredagen
Internationella champagnedagen firades både igår och förra fredagen

Framåt sex var vi klara för dagen och åkte hem. Tog fram lite ost och kex och korkade upp champagnen för att fira internationella dagen för champagne (enligt den officiella sidan för champagne). Kopplade av en stund innan vi satte igång med middagen. Älskar kontrasterna mellan skitiga arbetskläder på en sunkig vind och de glamorösa gyllene bubblorna!

Här skrev jag om champagneförvirringen förra helgen.

Och idag har vi arbetsläger. Den stora rivarlördagen är här. Ett gäng ungar kommer för att hjälpa oss. Det har vi sett fram emot.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  27 oktober, 2020 at 10:04

  Vilken trevlig dag att fira! Om det är lite förvirrat, då får man väl fira flera dagar då 😉

  • Reply
   Lena
   6 november, 2020 at 05:30

   Hehe, japp, precis vad vi gjorde 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.