inredning livet

BRASPREMIÄR I BÖRJAN AV AUGUSTI

Braspremiär i början av augusti! Japp, det är vad vi hade i fredagskväll. Det är ju tamejtusan helt galet! Men det kändes så ruggit och hade gjort hela veckan.

Braspremiär i början av augusti

Ni kanske undrar varför jag ser ut som jag gör, hehe. Det beror på att Andreas sa åt mig att flaxa med armarna så att ärmarna skulle synas. Jamen de är ju väldigt snygga så flaxar gör jag gärna 🙂

Vi hade stängt ner jobbdatorerna tidigt och sen hoppat i badet. På fredagar brukar vi alltid klä upp oss lite middagsfina. Det började vi med under pandemin. Det kändes så trist att vi dag som kväll, vardag, jobbdag eller helg hasade runt i mjukisar. Jämt! Så vi började med att åtminstone göra oss lite fredagsfina. Det har fortsatt. Det är ju rätt trevlig ändå.

Då kan vi sätta check på att ha braspremiär i början av augusti också. Alltid nåt 🙂 Efter badet tändes det alltså brasa och vi åt en fräsch laxmiddag. Plötsligt blev det blå himmel och vi avslutade kvällen ute!

Toppen är ny. Den shoppade jag förra helgen. Det var en tråk-väder-söndag och Andreas slängde ur sig ”idag är en sån där dag man egentligen ska åka och shoppa”. Typ två minuter senare var jag shoppingklädd och stod i hallen med nycklarna. Typ, hehe.

Braspremiär i början av augusti

Igår hade vi en sån där toppen-markstens-läggnings-dag ute. Det bara flöt på och vi hade vädret med oss. Vi kom en bra bit och nådde ett delmål. Firade sedvanligt med bubbel. Lagom till kvällen kom regnskurar av och på varannan minut medan Andras förtvivlat försökte grilla! I en liten uppehållslucka lyckades han grilla, men vi åt inne. Och kvällen avslutades igen i loungefåtöljerna under blå himmel medan mörkret föll.

Idag ska vi till Uppsala för att fira min pappa. Innan dess ska vi försöka få nåt vettigt gjort på förmiddagen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.