inredning

LJUSGLIMTAR

Det gäller att ta vara på de ljusglimtar som ges så här års. De tittar inte fram alltför ofta, om man säger så. När man som jag jobbar på kontor så blir det ännu färre tillfällen att få solenergi. Jag kan ju visserligen ta en promenad på lunchen, men det känns som att jag vill ta en kort lunch och sen åka hem så fort som möjligt.

Ljusglimtar på ett stilleben
Ljusglimtar på ett stilleben

Denna morgon, för ett par veckor sedan, kom det i alla fall några ljusglimtar. Strålarna föll in på ett stilleben på ett skåp. Senaste tiden har inte solen varit framme speciellt mycket alls. Jag hoppas på att det vänder till helgen!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.