inredning

FINT HANTVERK PÅ HAMMARSKOGS JULMARKNAD

Det är så roligt att hitta fint hantverk på Hammarskogs julmarknad. Vi var där på andra advent och jag hittade som vanligt ett och annat.

Hantverk på Hammarskogs julmarknad

Den här superfina porslinstomten hittade jag på den senaste marknaden. Den köpte jag redan inom typ två minuter. Det var bara att hugga snabbt som ögat. Just det ståndet, där kommunens verksamhet för arbetsträning säljer sina alster, är väldigt populärt. Och det verkade bara finnas en enda sån här stor.

Hantverk på Hammarskogs julmarknad

Den ser inte så stor ut på bilden, men den är hela 40 cm hög. Jag har mest grå tomtar så nån liten färgklick här och där är fint. Här står han bredvid lite annat adventspynt. En hitte-på-granslinga som jag lagt på en ljusslinga, ett par hitte-på-julstjärnor för nästan inga pengar alls på Rusta, en glitterstjärna från California och en trästjärna. Längst till höger en mässingsljusstake med rött glas inuti från ex-svägerskan för måååånga år sen.

Hantverk på Hammarskogs julmarknad

Och där längst till höger ser man lite av en härlig träljussstake från Tyskland. Här visar jag annat fint hantverk på Hammarskogs julmarknad på Hammarskogs herrgård.

Det har kommit ett fint snötäcke i natt här i Enköping. Jag gillar snön. I morse var det rena värmeböljan med dryga 7 minus, jämfört med igår då vi hade minus 13.

Nähäpp, dags att ta tag i denna arbetsfredag och förbereda ett formellt besök från Tokyo på måndag. Måste ta reda på hur man hälsar, så man inte gör bort sig. Och jag måste förbereda svar på frågor han kanske eventuellt ställer. Viss utmaning, hehe.

I helgen blir det mysiga julförberedelser. Julklappsinköp, komplettera lite småblommor, kanske baka lite, bättringsmåla projektet vi har hållit på med ett tag. Och så ska jag fota vitrinskåpet jag köpte igår och tappade i golvet (jo, glaset höll!).

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.