inredning

HANTVERKSFYND FRÅN JULMARKNADEN

Hantverksfynd från julmarknaden är väldigt uppskattat här hemma. Vi gillar såna där genuina produkter gjorda med kvalitet.

Hantverksfynd från julmarknaden
Hantverksfynd från julmarknaden

Den här fina tomten och granen hittade vi på Hammarskogs julmarknad i år. Det var andra gången vi var där. Första gången var för två år sedan. Då, precis som i år, hade vi mina föräldrar med oss till Hammarskogs herrgård.

Hantverksfynd från julmarknaden

Titta så fin tomte! Det är Uppsala kommun som har en keramisk verkstad för personer som behöver arbetsträna. Här är ett fat som vi köpte förra gången. I år köpte vi en liten kompis till detta fat. Ett lika vackert djuprött fat, men lite mindre.

Julledigheten rullar på. Igår var vi i Västerås och uträttade lite ärenden. Det var nästan spöklikt lite folk för att vara första vardagen efter jul. Visserligen var vi där direkt när de öppnade för att det skulle vara så lite folk som möjligt, men ändå!

Sen fortsatte vi med vår hallförvaring så långt det gick. Det saknas ett par saker och en sak som vi köpte blev det fel storlek på. Men men, snart är det klart. Och det blir sååå bra! Idag fortsätter vi med att-göra-listan. Imorgon står det avkoppling på schemat. Vad har ni för er? Tycker ni om att gå på marknader och göra hantverksfynd förresten?

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  28 december, 2021 at 07:42

  Så fina saker du hittade! Nja, jag gillar att kolla på hantverk och konst, men handlar sällan.

  • Reply
   Lena
   29 december, 2021 at 08:00

   Förstår det. Det är ju faktiskt bra på sitt sätt att inte handla så mycket. Och ni med begränsad yta måste tänka efter noga vad som släpas hem, förstår jag 😉

 • Reply
  EN ULLKRANS FICK FÖLJA MED FRÅN MARKNADEN - Gott för själen
  29 december, 2021 at 08:34

  […] ta fram kransen till advent. Då brukar jag tycka det är för tidigt med röda tomtar. Vi får se. Här visade jag två andra skatter vi hittade på marknaden på Hammarskogs […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.