inredning

EN ULLKRANS FICK FÖLJA MED FRÅN MARKNADEN

En fin ullkrans pryder vårt vitrinskåp. Då vi var på julmarknad innan jul så såldes några såna här. Det var första gången jag såg nåt liknande. Vi tyckte den var så fin.

En fantastisk ullkrans fick följa med hem från marknaden
En fantastisk ullkrans fick följa med hem från marknaden

Det här var den enda kransen med tomte. Jag hade nog egentligen velat ha en krans utan, men just den här hade finast ull. Vi kan ju faktiskt ta bort tomten senare, men den får sitta den kvar så länge. Jag får suga lite på den karamellen.

ullkrans

Jamen den är ju rätt söt ändå. Det trista skulle ju kunna vara att jag inte vill ta fram kransen till advent. Då brukar jag tycka det är för tidigt med röda tomtar. Vi får se. Här visade jag två andra skatter vi hittade på marknaden på Hammarskogs herrgård.

Efter mycket om och med fick vi klart med hallförvaringen igår. Åtminstone så långt vi kan nu. Vi ska beställa spegeldörrar också. Men vi kan i alla fall använda hyllor, korgar och hängare redan nu. Ni ska få se sen.

Det började snöa igår kväll och har väl säkert snöat stora delar av natten och det snöar fortfarande. Vi börjar nog dagen med att skotta. Det blir förmodligen rätt tungt eftersom temperaturen kretsar kring nollan. Det blir ett bra träningspass!

Sen har vi planerat en liten vandringstur i ett friluftsområde här i Enköping.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.