inredning

JAG TOG HEM NÅGRA VACKRA STENAR OCH KOTTAR

IMG_1927 IMG_1928 IMG_1926

Allt som påminner om advent och jul har fått åka ner i sina lådor igen. Vi hann inte med att känna så mycket julkänsla den här gången, men det är ändå skönt att få bort det just på trettondagen. Skönt att blicka framåt mot ljusare tider. Jag tog hem några vackra stenar (förstås) och kottar från Santa Barbara. De får samsas med en ny liten blomma och lite annat vinterpynt än så länge.

Jag hoppas att jag snart hinner sortera färdigt resten av bilderna från resan. Har en hel del från Beverly hills och Hollywood bland annat som jag vill visa och tipsa om en superläcker restaurang. Och visa flera shoppingfynd…

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  7 januari, 2015 at 06:11

  Fina dekorationer men är det lagligt att plocka med sig kottar hem? Eller har jag kollat för mycket på australiensiska tullprogrammet på tv? Kanske bara är där man inte får ta in sådana mojänger. 🙂

  Det är dags för en fika snart tycker jag.

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.