inredning trädgård

FINA HÖSTDAGAR SOM GER MERSMAK

Älskar dessa fina höstdagar som ger mersmak. Det var ju fantastiskt väder i helgen. Vi var ute hela lördagen. Utom en stund då jag målade inomhus.

Älskar dessa fina höstdagar
Älskar dessa fina höstdagar

Vi jobbade på och varvade med avkoppling där i fåtöljerna i solen.

Så snart det är uppehållsväder, och vi är hemma, så brukar jag alltid springa runt på morgonen och lägga ut dynor i alla stolar. Jag tycker det ser så trevligt och inbjudande ut.

Bästa känslan att slå upp de där dubbla terassdörrarna och gå ut på ett soligt trädäck!

Fina höstdagar

Nu när det är lite kyligare i luften har jag inte bara lagt ut dynor utan även plädar. Skönt att sparka av sig skorna och sätta upp benen på fotpallen och dra pläden över sig. Många såna där plädar är så syntetiska och ”elektriska”, men inte de där. Jättebra kvalitet! Här hittar du såna. Våra plädar heter Aspen. Det finns både flera färger i den modellen och det finns ett antal andra modeller.

Fina höstdagar

Jag föreställer mig att vi kommer att sitta där många flera gånger i höst och vinter och mysa. Kanske med en kaffe. Kanske med glögg. Eller troligen kaffe och troligen glögg. Om jag känner oss rätt. 🙂

Det bästa med de där stolarna, från Jysk, är att det går att fälla ryggstöden. Så där tänker jag mig att vi även kan ligga och titta på stjärnhimlen nån kväll. Är man bara påklädd ordentligt och har en varm pläd så är det nog jättemysigt! Tror ni inte?!

Mm, dessa fina höstdagar ger mersmak, som sagt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria -Wikers Liv
  30 september, 2021 at 04:57

  Men huuuur underbart!!!??? Klart ni kommer mysa med kaffe och glögg där!!! Så himla fint ni fixat!
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   30 september, 2021 at 06:52

   Tack snälla! Ja, det blir nog så 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.