trädgård

I DET ENKLA BOR DET VACKRA

 

Så vackert med gräs!

 

IMG_6364 IMG_6365 IMG_6367

 

I det enkla bor det vackra finns det väl ett uttryck som heter. Och det är ju så sant. Jag hade plockat in lite torkat gräs och satt i olika små glasvaser. Plötsligt såg jag hur kvällssolen silades genom glaset i ytterdörren och föll så vackert på gräset.

 

IMG_6363 IMG_6362 IMG_6360

Det hänger ofta på några enstaka minuter. Några enstaka minuter att hinna fånga det perfekta ljuset och den perfekta känslan i bilden! Detta är verkligen nåt jag lärt mig att se och att njuta av sedan jag började blogga. Att fånga stunden och att njuta av det lilla!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria
  11 augusti, 2015 at 07:28

  Vilken härlig lärdom av bloggandet. Tror inte jag kommit dit än men jag skulle verkligen önska att bli bättre på fotografering. Du gör det fantastiskt. Fångar rätt ljus i dina foton.
  Kram
  Maria

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  11 augusti, 2015 at 06:25

  Ja, man ser faktiskt på sin omgivning mer i detalj sedan man började blogga.

  Vackra bilder!
  Kram Linda

 • Reply
  AngelicasVärld
  11 augusti, 2015 at 07:46

  Ja det är så vackert!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.