husbil inredning

BESTICKSET MED GRILLKNIV

Vi har hittat världens bästa bestickset för det lilla hushållet. Passar såklart till både vanligt boende och till husbil, husvagn eller båt. Tips på en bra julklapp alltså!

Vi har utrustat husbilen, sakta men säkert, med saker vi behöver. Bestick är ju definitivt sånt som behövs. Vi har hittat bestickset där det finns en extra kniv som är tänkt för grillat. Bara en kniv alltså. Så smidigt för det lilla hushållet, att man kan använda samma gaffel. Många grillbestick lever ju liksom sitt eget liv, med kniv och gaffel som ser helt annorlunda ut än de vanliga besticken. Och tar mycket mera plats.

Besticksetet består av gaffel, vanlig kniv, grillkniv, matsked och kaffesked. Jag gillar de stilrena sakerna, vad det än gäller, så de här fastnade jag verkligen för.

Här hittar du vårt set. Det finns ett annat bestickset som vi tittade på också, som du hittar här. Jag gillade de vi köpte mera för att de var lite bredare. De andra var lite för smala för min smak. Men gillar man smäckra bestick så är de ju toppen. Och det finns ju såklart massor med andra bestickset också. Här hittar du ett gäng.

Vi håller på att planera vår nästa lilla husbilstur. Det blir ju inte så värst avancerat så här års. Nån timme bort, nån natt eller två. Men nog så mysigt och avkopplande. Vi har vi tänkt åka till Sigtuna i mellandagarna.

Idag ska vi fira vår årsdag, som egentligen var igår. Sex år sen vi bestämde att han och jag var ett Vi. Trevligare att fira en lördag, så idag blir en lite extra trevlig dag. Nu på morgonen ska vi äta en mysig hotellfrukost på stan. Sen ska vi uträtta lite ärenden, köpa gran bland annat, inte så speciellt firande, men ändå mysigt. Sen blir det en mysmiddag och bad förstås ikväll.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  17 december, 2023 at 12:12

  GRATTIS, vad mysigt det låter med allt ni ska göra🥂

  • Reply
   Lena
   17 december, 2023 at 07:51

   Tack snälla du! ja, vi fick en jättemysig dag och kväll!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.