inredning

JULKULOR SOM SVÄVAR BLEV EN VINNARE

Julkulor som svävar har jag haft i huvudet i många år, men inte känt att det passat tidigare. Förra året, i nya huset, blev det premiär. Det blev ett vinnande koncept så även i år fick de komma upp.

Julkulor som svävar

Förra året gjorde jag en snabblösning. Jag knöt vit sytråd i de små öglorna i kulorna och hängde upp på stången. I år tog jag mig tid att byta ut det. Jag köpte fiskelina på ÖoB, klippte bort allt och knöt linan på kulan istället. Klippte linan i lite olika längder för att få ett lite levande fönster. Kulorna får samsas med en adventsstjärna och klättrande gullranka.

Julkulor som svävar

Det är blanka släta kulor, matta kulor och glittriga kulor i guld som matchas upp med röda med guldstjärnor på.

Här syns ju linan rätt bra, men i visst ljus ser det verkligen ut som att vi har julkulor som svävar.

Julkulor som svävar

Vi har haft en riktigt mysig adventshelg. Pysslat på med allt möjligt. Inneprojektet blev som sagt färdigt i helgen, vi köpte lite julklappar och blommor. Vi var också ute på granjakt. Hade tänkt oss att kanske åka runt till flera ställen för att hitta den bästa, men vet ni vad?! Vi hittade en direkt på första stället. Hela granköpet var klart på fem minuter. Dessutom är det nog den finaste gran jag haft!

Och så var det dags för ny arbetsvecka. Idag kommer vi att få besök av en internrevisor från Tokyo. Det blir spännande. Och på onsdag ska vi ha julfest på jobbet. Vi ska på Wallmans salonger och se personalen där show’a medan de serverar. Trots att det funnits i så många år och jag har hört så mycket gott om det så har jag aldrig varit där. Det ska bli riktigt kul att få åka dit.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.