Okategoriserade

DAN FÖRE DOPPAREDAN OCH JAG ÄR LEDIG

Det är dan före dopparedan och jag är ledig. Började dagen med att åka till stormarknaden. Jag var där några minuter efter sju, alltså strax efter att de öppnade. Jag skrattade högt för mig själv då jag gled fram mot parkeringen. Parkeringen var nästan full redan då. Jisses. Som tur var så skulle jag bara ha några få saker i grönsaksväg så det gick hyfsat bra att slinka runt där.

Tomtarna är redo dan före dopparedan.

Igår kväll när vi jobbat klart gjorde vi julköttbullarna och Janssons frestelse. Skönt att ha det klart. Ikväll griljerar vi skinkan och förbereder julsalladen.

Idag ska jag städa lite och fixa med blommor. På eftermiddagen kommer äldsta sonen en kortis för att byta julklappar. Dottern kommer nog också hit för att hinna träffa brorsan lite. Henne träffar vi även imorgon på julafton.

Det är dan före dopparedan och jag är ledig. Tomtarna är redo. Vi är redo.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  23 december, 2020 at 09:52

  Härligt att ni är redo! Vi känner oss också ganska redo idag! Vi har städat hela båten och handlat hem mat. Det blir inte klassisk julmat i år utan vi har tänkt ”experimetera” lite. Ska bli roligt! 🙂 Önskar en fin jul!

  • Reply
   Lena
   25 december, 2020 at 08:16

   Kul att testa lite nytt på en annars rätt traditionell dag. Ska bli spännande att se vad ni hittar på! Tack!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.