livet

GLÖGGMYS ÄR NÅGOT JAG GILLAR JÄTTEMYCKET

Glöggmys är väl härligt?! Det är nåt jag gillar iallafall. Jättemycket, skulle man kunna säga. Jag börjar ju gärna dricka glögg i oktober, men då framför allt Blossas årgångsglögg. Trots att jag ganska sällan gillar den så där jättemycket så vill jag ändå testa varje år.

Glöggmys
Glöggmys

Här hittar ni alla listade. (googlade Blossa och årgångsglögg men fick inte träff på en enda Blossa-sida. Mycket märkligt. Så då fick det bli en länk till annan!). Jag minns ett år då de hade japanskt tema. Den gillade jag verkligen. Här kan du läsa min lilla recension 2012.

I år har det faktiskt inte blivit så jättemycket glöggmys. Dels så har det nog berott på att vi haft fullt upp med flytt och rivning. Och dels har nog vädret gjort sitt till. Det har ju varit så varmt här i Mälardalen. Inte ens under nollan på hela hösten och vintern mer än någon enstaka dag.

Igår eftermiddag blev det av iallafall. Vi hade lite att fixa med på förmiddagen, men sen blev det bara avkoppling. Borde sortera i papperskaoset, borde städa, borde tvätta…. osv. Jag har nog inte läst ett enda blogginlägg på närmare två veckor! Sånt som jag tycker är så roligt. Men allt det där har hamnat på vänt eftersom vi båda haft så mycket.

Kanske kanske att det blir en städning ikväll. Vi får se. Först ska vi ta en skön vandringstur i ett fint naturreservat.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.