livet

GOTT SLUT 2020 OCH GOTT NYTT ÅR 2021

Gott slut 2020. Så skönt att säga det. Har väl aldrig känt mig så färdig med ett år någonsin. Det ska bli så skönt att vända blad. Vad som helst blir bättre känns det som!

Skönt att vända blad

Gott slut 2020 och gott nytt år 2021
Gott slut 2020 och Gott Nytt År 2021

Det ska bli så skönt att ge ett nytt år chansen. Chansen att vända på galenskaperna.

Det ska bli så skönt när det är möjligt att på ett vettigt sätt umgås med familj och vänner. Men än får vi nog vänta ett halvår eller nåt.

En del positivt med pandemin

Men faktiskt. En del positivt har det ju medfört. Eftersom vi har behövt hålla på med att skala ner och riva huset så har det inte känts så jobbigt att inte kunna resa, åka på utflykter eller besöka restauranger.

Eftersom vi inte kunnat göra så mycket så har vi ju då sparat en hel del pengar. Och det, mina vänner, är en välkommen buffert i husbyggarkassan!

Andreas har kunnat spara ytterligare pengar eftersom han jobbat hemifrån nästan uteslutande sedan i maj. Normalt sett har han ungefär fyra mil till jobbet. Det finns såklart många flera positiva saker med eländet.

Men jag har såklart full respekt för de som drabbats hårt av viruset både genom sjukdom, dödsfall, arbetslöshet eller kanske en verksamhet som havererat. Så tufft!

Gott slut 2020

Vår plan är att avsluta detta år på bästa sätt. V börjar först med vår traditionsenliga lunchpicknick med champagne i Vattenparken. På eftermiddagen tar vi ett lite lyxigare mellis. Det blir ostron och champagne. Och till kvällen blir det en trerätters. Till förrätt blir det löjrom, potatiskräm och pepparrot. Till varmrätt oxfilé, mandelpotatiskräm, sparris, ostronskivlingsmör och smörstekt ostronskivling. Vi toppar sedan med en klassisk dessert med lite twist. En gino på exotiska frukter och mascarpone.

Berätta gärna hur er plan ser ut!

Gott slut 2020
Gott slut 2020

Så, mina fina besökare. Nu önskar jag ett Gott slut 2020 och ett gott nytt år 2021!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  31 december, 2020 at 01:01

  Vilken härlig plan! Vi kommer cykla över till ett par vänner och i Peters cykellåda kommer vi ha med en massa med. Sedan hjälps vi åt med en massa smårätter under eftermiddagen och kvällen. Önskar ett riktigt Gott Nytt år!!!

  • Reply
   Lena
   2 januari, 2021 at 09:06

   Ja, det var en riktigt bra plan 🙂 Mysigt att umgås och hjälpas åt med middagen också.

 • Reply
  Karin
  31 december, 2020 at 08:52

  Gott slut och Gott Nytt 2021 till dig! Det har varit fint att få följa dig under året. Hoppas vi kan träffas någon gång på riktigt nästa år, det ser jag fram emot. Kram

  • Reply
   Lena
   2 januari, 2021 at 09:07

   Tack, vad roligt att du gillar att hänga här! Detsamma. Ligger lite efter nu bara, ska strax läsa ikapp hos dig också.

   Hoppas också på att vi kan få till en träff igen. Det var så trevligt senast!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.