livet

LEDIGHETEN HAR ÖVERGÅTT I VARDAG

Den 12 dagar långa ledigheten har övergått i vardag. Jag är sååå glad för varje år som jag kan vara ledig en endaste dag runt jul och nyår. Det är inte självklart i mitt yrke som ekonom.

Ledigheten är slut och det var tvunget att ta sig upp ur sängen.
Ledigheten är slut och det var tvunget att ta sig upp ur sängen.

I år föll dels helgdagarna så att det blev automatiskt ledigt i många dagar och dels har hela mitt gäng jobbat på bra och kunnat vara lediga de andra dagarna. 12 dagar ledigt alltså. Sån lyx! Så i morse var det tvunget att kravla sig upp ur den sköna sängen.

Vi har haft en riktig toppenledighet. Många många timmar har vi suttit med planering och beslut kring husbygget. Skön att sätta check på ett antal saker. Nu är det inte mycket kvar att besluta om. Vi har också kunnat umgås lite grann med familjen, corona safe såklart. Vi har varit på korta promenader och en vandringstur. Jag har tagit ett par löprundor. Och vi har tagit det otroligt lugnt. Nu känner jag mig avkopplad och full av energi inför det nya året.

Hur är det för er? Har ni varit lediga? Jobbat? Haft det bra? Berätta gärna!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.