hälsa & friluftsliv

VINTERLANDSKAP SOM GAV MIG ENERGI

Det har varit några intensiva dagar, men idag tog jag mig ut i ett vinterlandskap som gav mig energi.

Vinterlandskap
Vinterlandskap

Det har snöat i några dagar och temperaturen har legat runt nollan. Sedan igår är det några minusgrader. Jag måste erkänna att jag tycker det är både skönt och mysigt med både snö och lite kyla.

Det var ett tillfälligt uppehåll i snöandet runt lunch, och solen tittade fram lite grann, så jag passade på att snabbt byta om och ta en runda.

Eftersom det som sagt varit runt nollan, och därmed rätt isigt, och sen snöat så ville jag inte springa. Det kan ju vara rätt lömskt med is under snö. Så det fick bli en pw. Skönt det också.

Energigivande vinterlandskap
Energigivande vinterlandskap

Förutom att ha jobbat mycket under veckan så var vi lediga i tisdags förmiddag. Då kom vårt nya hus. Så kul att vara med och se. Allt gick som på räls. Nu känns allt lite mera som på riktigt. Ett projekt och en dröm som faktiskt går att ta på. Självklart ska ni få se.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    DETALJER I KÖKET - Gott för själen
    23 januari, 2021 at 09:01

    […] ska visst spricka upp lite mitt på dagen. Planen är att vi ska ta en liten picknick i Vattenparken på eftermiddagen. Och imorgon ska vi provmåla några gipsbitar för att se vilken kulör vi ska […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.