livet

EN TUR I PARKEN FÖR ATT FIRA IN PÅSKEN

Det var så härligt att ta en tur i parken på skärtorsdagskvällen för att fira in påsken. Jag hade jobbat intensivt hela dagen så det var skönt när det var dags att klappa ihop jobbdatorn.

Fira in påsken med en tur till parken.
Fira in påsken med en tur till parken.

Andreas jobbade vid huset stora delar av dagen, men kom hem lagom tills jag hade jobbat klart. Jag föreslog ett glas i parken och han var inte sen att haka på. Vi packade en liten rygga och knatade iväg.

Det hade varit ett fantastiskt härligt vårväder hela dagen och som tur var fortsatte det även på kvällen.

Fåglarna kvittrade och det var riktigt varmt i luften.

Fira in påsken med en tur till parken.
Fira in påsken med en tur till parken.

Vi busade till det lite och valde ett annat bord än det vi brukar. Lika fin utsikt över en annan liten damm.

Picknick-glasen i plast fylldes med vin att njuta av.

Det var full aktivitet på fåglarna. När jag satte mig ner på huk för att fota så kom en kompis mot mig. Förmodligen är de vana att få nåt att äta från folk.

Han var ganska orädd och kom nära.

Plötsligt blev han bortjagad av sin antagonist. En annan hane som hade lyckats fånga en bruttas uppmärksamhet ville behålla sin status.

Fira in påsken med en tur till parken.

Det var lugnt och fridfullt. Avkopplande att sitta där och lyssna på fågelkvitter och småprata lite innan vi gick hem för att laga middag. Det var vårt sätt att fira in påsken.

Igår dök vi in vid öppningsdags på plantskolan för att köpa blomjord. Vi stannade till hemma hos mellansonen och hans sambo för att titta på deras altanbygge. Det kommer att bli toppen! Sen var vi ett antal timmar vid huset. Vi fortsatte med brandsäkringen av uthuset och fixade lite i trädgården. Jag målade taket i uthuset och grävde bort lite jord här och där. Njae, inte jord i uthuset. Riktigt så illa är det inte 🙂 Andreas gipsade och spacklade väggar.

Det har redan hunnit bli påskafton. Vi ska tillbaka till uthuset och spackla väggar och måla tak igen bland annat. Vi åker hem på eftermiddagen för att fixa lite extra påskmiddag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.