livet

SAMLAR PÅ GAMLA TEGELSTENAR

Den som inte samlar på gamla tegelstenar förstår inte sitt eget bästa. Hehe, får man säga så?

Samlar på gamla tegelstenar

Jag ville spara så mycket som möjligt ifrån Torpet innan det revs. Jag sparade undan kopparrör som jag bad svärfar putsa upp lite lagom och jag flyttade växter.

Samlar på gamla tegelstenar

Jag bad markentreprenören att spara undan tegelstenar från skorstenen.

Jag tänker att det är lite kul att behålla en del av historien så att den får nytt liv i ny skepnad.

Jag tänker att jag kan hitta på nåt skoj med dem. Alltid kan jag använda dem i nåt projekt. Antingen ute eller inne.

Samlar på gamla tegelstenar
Samlar på gamla tegelstenar

Och jag tänker att det är bra för miljön att återbruka saker som kan användas igen i hyfsad närtid. Jag tänker inte låta dem ligga länge för då gör de ingen nytta. Om jag inte ska använda dem så kör jag dem till Återbruket så kan de återanvändas på annat sätt.

Om jag ska använda dem inne krävs det nog en tung förhandlingsteknik för att få det beviljat, är jag rädd.

I den lilla hög som entreprenören fixade åt mig så var det blandat nya och gamla tegelstenar. De nya körde jag på Återbruket direkt för de vet jag att jag inte kommer att använda. Det är de gamla slitna som är guld värda för mig. I det här inlägget kan du se vad jag använde tegelstenarna till, som jag fick av mamma och pappa. Tror stenarna har funnits vid deras sommarstuga.

Är du också typen som samlar på gamla tegelstenar eller annat gammalt? Förstår du ditt eget bästa 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.